Den store oppryddningen

Som de fleste har fått med seg så har jeg hatt en massiv oppryddning og salg av diverse fra mitt verksted… Det er fortsatt fullt men nå går det ihvertfall an å komme seg frem og faktisk finne ting. Og det er nå noe bare i seg selv.

Jeg har en god kompis som laget klippebord som slås opp langs veggen.. Helt genialt plassbesparende. Tar det ned når jeg trenger det og dytter det opp langs veggen når jeg ikke trenger det.

Så var min kjære avgårde og kjøpte en slagbenk til meg som jeg har satt i hjørnet der min kjære vev sto før jeg solgte den. Ikke noe poeng i å spare på noe som ikke brukes lenger.

Det er faktisk litt deilig å ha kvittet seg med såpass mye.. så nå er bare kunsten og ikke kjøpe mer enn hva man behøver 😉  Det er jo alltid en utfordring når man er på markeder og i stoffbutikker.

Jeg og en venninne har faktisk inngått en avtale om at vi ikke skal kjøpe noe, vi skal bruke opp det vi har. Om vi ikke absolutt trenger den fargen i trådsnelle eller den fargen funker ikke på det stoffet.. men alt skal være prosjekter som vi allerede er i gang med. På den måten håper vi at vi skal få ned forbruket og ha litt mer fokus på det vi har liggende i hyllene.

Nå skal det sies at vi begge to sitter og sikler på en coverlock.. Men det får vente både til vi får solgt nok til å dekke opp og at vi har nådd noen mål vi har satt oss .

Håper dere får en fortreffelig helg 🙂  Nye oppdateringer kommer i løpet av helgen på hva jeg holder på med.

 

En kommentar om “Den store oppryddningen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s